Sele na rožni 200g

V ceně varianty:

Sele na rožni, 200 g

  • Země původu: ČR
  • Upozornění k alergenům: Koření může obsahovat stopové prvky hořčice, celeru, lepku a sóji.
  • Skladujte: v suchu při teplotě do 30 stupňů.
  • Minimální trvanlivost: 2 roky
59,00 Kč
295,00 Kč / 1000 g

Použití: Tradiční směs určená k ochucení celého selátka pečeného na rožni nebo v troubě. Výborně se hodí také na vepřovou kýtu, krkovici, žebra nebo koleno. Lze použít na suché marinování i do olejových či pivních směsí pro potírání masa během pečení.

Chuť: Plná, mírně kouřová a výrazně kořeněná. Kombinuje sladkou papriku, česnek, cibuli, bylinky a hořčici, čímž dodává masu tradiční pečený charakter s bohatou, masitou chutí.