Rump Steak

Rump Steak

  • Složení: sůl (30%), pepř černý (20%), cibule (15%), česnek (10%), paprika sladká (10%), rozmarýn (5%), tymián (5%), koriandr (5%).

    Jak skladovat: Uchovávejte v suchu, temnu a chladu.
    Po otevření vždy dobře uzavřete. Spotřebujte ideálně do
    6 měsíců. Nevystavujte přímému slunečnímu světlu.

    Vyrobeno a baleno v EU pro: E-shop Koření Ostrava
    Petr Otys IČ: 12477613, Mongolská 1529/6,
    708 00 Ostrava - Poruba

Zvolte si variantu:

Cena od 49,00 Kč

Směs koření Rump Steak je obvykle kombinace různých koření a bylin, které se používají k dochucení hovězích steaků, zejména rump steaku (zadního hovězího). Tato směs je vytvořena tak, aby zvýraznila chuť masa a dodala mu příjemnou vůni a pikantnost.

Použití:

  • Směs se obvykle vtírá do masa před grilováním, pečením nebo smažením.
  • Může se smíchat s olejem a použít jako marináda.
  • Hodí se nejen na rump steak, ale i na jiné druhy steaků, grilované maso nebo dokonce na zeleninu.