Moravský vrabec

Moravský vrabec

  • Složení: sůl (32%), paprika sladká (22%), česnek (15%), cibule (10%), kmín (8%), pepř černý (6%), majoránka (5%), tymián (2%).

    Jak skladovat: Uchovávejte v suchu, temnu a chladu.
    Po otevření vždy dobře uzavřete. Spotřebujte ideálně do
    6 měsíců. Nevystavujte přímému slunečnímu světlu.

    Vyrobeno a baleno v EU pro: E-shop Koření Ostrava
    Petr Otys IČ: 12477613, Mongolská 1529/6,
    708 00 Ostrava - Poruba

Zvolte si variantu:

Cena od 39,00 Kč

Směs koření Moravský vrabec je typická kořenící směs, která se používá při přípravě pokrmů, zejména pro ochucení vepřového masa, které se tradičně připravuje v kombinaci s kyselým zelím. Tato směs obvykle obsahuje kombinaci koření, jako je kmín, paprika, česnek, sůl, pepř a další přísady, které dodávají pokrmům charakteristickou vůni a chuť. Je to oblíbená směs v české kuchyni, zejména v Moravě, kde se používá k dochucení pokrmů jako jsou právě moravští vrabci (pečené vepřové maso).