Maďarská klobása

Maďarská klobása

  • Složení: paprika sladká mletá (65 %), paprika pálivá (15 %), kmín mletý (8 %), česnek sušený (6 %), pepř černý mletý (4 %), muškátový ořech mletý (2 %).

    Jak skladovat:
    Uchovávejte v suchu, temnu a chladu.
    Po otevření vždy dobře uzavřete. Spotřebujte ideálně do 6 měsíců.
    Nevystavujte přímému slunečnímu světlu.

    Vyrobeno a baleno v EU pro:
    E-shop Koření Ostrava
    Petr Otys
    IČ: 12477613
    Mongolská 1529/6
    708 00 Ostrava – Poruba

Zvolte si variantu:

Cena od 39,00 Kč

Popis a chuť:
Směs koření Maďarská klobása je tradiční kombinací papriky, česneku, pepře, kmínu a muškátového ořechu, která dodává klobásám typickou sytě červenou barvu, pikantní chuť a charakteristické aroma maďarské kuchyně. Směs je bez přidané soli, aby bylo možné dosolit podle potřeby – obvykle se používá přibližně 18–22 g soli na 1 kg masa, nebo 24–26 g dusitanové solící směsi (Praganda) na 1 kg masa při výrobě trvanlivých klobás. Díky tomu si každý může upravit výslednou chuť a slanost podle vlastních představ.